Clicky


Vrachtwagenchauffeur doodgestoken bij Mooy Logistics Hazeldonk [update]

Vrachtwagenchauffeur doodgestoken bij Mooy Logistics Hazeldonk [update+foto]
07-04-2014 10:06 | Criminaliteit | auteur De Redactie

BREDA - [update 10:04 uur] - Bij een steekpartij op industrieterrein Hazeldonk vlakbij Breda is maandagochtend 7 april een dode gevallen. Het slachtoffer is een 40-jarige Spaanse vrachtwagenchauffeur, werkend voor een Spaans transportbedrijf. De vermoedelijke dader is zijn 36-jarige collega uit Portugal. 

De twee mannen waren op de locatie bij Mooy Logistics aan het laden en lossen. De aanleiding van het steekincident is onbekend.

"Voor de werknemers van Mooy Logistics is na deze trieste gebeurtenis slachtofferhulp beschikbaar", meldt een aangeslagen Gert Noorderink van Mooy Logistics maandag aan Transport Online.

Zoektocht

Circa twintig politiemensen zoeken in de omgeving naar de vermoedelijke dader en worden ondersteund door de politiehelikopter, Marechaussee en Belgische collega's. De identiteit van de vermoedelijke dader is bij de politie bekend. Op het Burgernetbericht dat rond 07.15 uur uitging, werd alert gereageerd. Het leverde vijf goede tips op. Deze hebben helaas nog niet geleid tot een aanhouding.

©Foto: GinoPress