Clicky


Haren gevonden in bossen Panama

Haren gevonden in bossen Panama
12-04-2014 23:11 | Buitenland | auteur De Redactie

BOQUETE - Bij de zoektocht naar twee vermiste Nederlandse vrouwen in Panama zijn mogelijk voor het eerst sporen van de twee gevonden. In het bos zijn haren gevonden, evenals een plastic zakje met etensresten. Het zou gaan om een lange blonde haar en een gekrulde blonde haar.

Het reddingsteam kamt nu het gebied uit om de locatie waar de haren zijn gevonden. Volgens de coördinator van hulpdienst Sinaproc moet bij de vondst van zaterdag wel worden aangetekend dat op die locatie al eerder was gezocht, en niets was gevonden. Mogelijk gaat het dus om nieuwere sporen, die niet van de twee Nederlandsen zijn.

Een man die een paar dagen door het bos had rondgelopen wees de reddingswerkers op de haren en het plastic zakje. Mogelijk heeft er iemand uitgerust; enkele struiken waren platgedrukt.

De 21-jarige Kris Kremers en de 22-jarige Lisanne Froon worden sinds vorige week dinsdag vermist. Ze volgden een cursus Spaans in Boquete, een stadje in het westen van het land. Sindsdien wordt naar de twee gezocht. (Novum)