Clicky


Boekestijn Transport start lijndiensten naar Noorwegen en Zweden

Boekestijn Transport start lijndiensten naar Noorwegen en Zweden
25-04-2014 09:26 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

MILL - Boekestijn Transport Service breidt haar activiteiten uit. Na al jarenlang naar Oost-, West- en Zuid-Europa te rijden starten zij nu ook naar Noord-Europa. Vanaf 1 februari is er gestart met wekelijkse lijndiensten groupage richting Noorwegen en Zweden.

Afgezien van alle bestemmingen die Boekestijn Transport momenteel al bediend bleef er in  Europa toch een richting waar Boekestijn Transport niet wekelijks naar toe reed. In combinatie met een nieuwe partner, Universal Europe, is deze lijndienst opgezet. Het sterke van deze relatie is dat vanuit zowel hier als vanuit Noorwegen en Zweden nu bedrijven werken die zich bevinden op hun thuismarkt waardoor alle benodigde kennis ten alle tijd bereikbaar is.

Na een proefperiode tussen beide, is gebleken dat dit concept voor de twee bedrijven naar tevredenheid werkt, wat resulteert in een vast partnerschap vanaf 1 februari 2014.

Met de huidige specialismes als Pharma, High Value en Fashion transport in combinatie met de voor velen vreemde bestemming, Noorwegen en Zweden, gaan beide partijen uit van een goede oplossing voor de behoefte in de markt. Voor al uw aanvragen betreffende FTL of LTL transporten, kunt u vanaf nu bij Boekestijn Transport terecht. Dit geld niet alleen voor transporten van Nederland naar Noorwegen en Zweden of retour maar vanuit geheel Europa, West Azie en Noord Afrika.