Clicky


Files op de A16 door incidenten met vrachtwagens

Files op de A16 door incidenten met vrachtwagens
30-04-2014 11:19 | Ongevallen | auteur De Redactie

DORDRECHT - Verkeer op de A16 moet woensdagochtend in beide richtingen rekening houden met vertraging bij Dordrecht. Zowel richting Breda als richting Rotterdam zorgen incidenten met vrachtwagens voor problemen. Omrijden via de Haringvlietbrug is voorlopig aan te raden, adviseert de Verkeersinformatiedienst.

Een vrachtwagen met pech op de A16 richting Breda zorgt al geruime tijd voor een flinke file tussen Zwijndrecht en 's-Gravendeel. De vrachtwagen moet geborgen worden. Tot die tijd blijft de rechterrijstrook dicht.

Op de tegenovergestelde rijbaan gebeurde een ongeval met een vrachtwagen. Door onbekende oorzaak kwam de vrachtwagen net voor de Drechttunnel in aanrijding met de geleiderail. Daarbij is zeer veel brandstof op de weg en in de berm terecht gekomen. Ook hier is de rechterrijstrook dicht en zal de afwikkeling lange tijd duren.

Verkeer van en naar Rotterdam doet er goed aan om de A16 te mijden. Omrijden kan door de Hoekse Waard over de A29 (Haringvlietbrug). Daar wordt prima doorgereden.