Clicky


DAF CF 290 FA Space Cab voor Mondial Van Dijk Verhuizingen Boxmeer

DAF CF 290 FA Space Cab voor Mondial Van Dijk Verhuizingen Boxmeer
01-05-2014 19:46 | DAF | auteur De Redactie

BOXMEER - De nieuwe DAF CF 290 FA Space Cab 4x2 met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor, is onlangs door Andy van Batenburg, verkoper bij Allers bedrijfswagens, overhandigd aan Stijn van Dijk, samen met zijn broer Roel, eigenaar van Mondial Van Dijk Verhuizingen.

De DAF CF heeft een geraffineerde en markante grille, nieuwe aerodynamische spatschermen, zijskirts en hoekspoilers. Met een sterke gegalvaniseerde stalen bumper met koplampen van onbreekbaar Lexan en standaard uitgerust met Day Time Running Lights voor uitstekende zichtbaarheid. Samen met de geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, achteruitrijcamera, Vehicle Stability Control (VSC) tegen scharen en kantelen, Airco en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) is de DAF CF dé ideale distributie truck.

De cabine is aangepast om ruimte te bieden aan zes personen, waardoor het mogelijk is om met één wagen een volledige verhuisbemanning mee te nemen. De opbouw is van Berdex Carrosseriebedrijf in Wanrooy. Speciaal voor laboratoria is er de mogelijkheid tot het aankoppelen van een aggregaat, voor koelingapparatuur en vriezers, welke op spanning moeten blijven.

Mondial Van Dijk Verhuizingen voegt positieve waarde toe aan verhuizingen

De vierde generatie, Roel en Stijn van Dijk, levert met 20 vakbekwame en gemotiveerde medewerkers een totaal pakket aan verhuisservice. Van het leveren van verhuisdozen tot het installeren en aansluiten van de computers. Van het verhuizen van complete inboedels, het inpakken, demonteren van meubelen tot aan het bezemschoon opleveren bij particuliere verhuizingen.

Bij een bedrijfsverhuizing, intern of extern, of een projectverhuizing van kantoren, bedrijven, fabrieken en instellingen zorgt Mondial Van Dijk Verhuizingen dat het productie verlies voor de opdrachtgever tot een minimum beperkt wordt. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor archiefbeheer, opslag in zonodig geacclimatiseerde ruimten en perfecte beveiliging.  

Een belangrijk specialisme zijn de verhuizingen van laboratoria. Door de zeer ruime ervaring en eigen business unit beheerst Mondial Van Dijk Verhuizingen deze discipline tot in de puntjes. Bij verhuizingen van een zorginstelling is een goede balans gevonden tussen efficiënt werken en aandacht voor de mens. Zo zorgen zij dat bij autistische mensen de kamer weer ‘identiek’ wordt ingericht, waardoor er onmiddellijk weer structuur kan worden geboden.

Samenwerking met Allers Bedrijfswagens is uitstekend

Roel en Stijn van Dijk spreken over een uitstekende samenwerking met een geweldige service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Het onderhoud wordt door de dealer tot volle tevredenheid uitgevoerd.