Clicky


Packs bezorgt Moederdag pakketten op zondag 11 mei

Packs bezorgt Moederdag pakketten op zondag 11 mei
05-05-2014 16:52 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Voor wie zondag aanstaande geen bezoek kan brengen aan moeder, schoonmoeder of oma biedt Packs voor Greetz klanten een unieke Moederdag bezorging op zondag. Tot zaterdagavond 10 mei 22:00 uur kunnen klanten van de Nederlandse marktleider in online, echte wenskaarten en cadeaus hun bestelling plaatsen. Op zondag 11 mei gaan 70 PacksCenters in Nederland de Moederdag verrassingen bezorgen.

“Met deze zondagbezorging heeft Packs opnieuw een primeur in Nederland’, weet Marketing Manager Gerdwin Lammers. "Na de unieke MailPacks met GPS registratie en de ‘zondagsortering met maandagaflevering’ spelen we andermaal in op de specifieke logistieke wensen van onze klant. Voor Greetz en de klanten van Greetz is het afleveren op het juiste moment van groot belang. Dat verhoogt de attentiewaarde en de feestvreugde en daar werkt Packs met deze éénmalige zondagaflevering graag aan mee."

Dit jaar wordt dus niet alleen de zaterdag vóór Moederdag, maar ook Moederdag zelf een drukke afleverdag voor de Packs vloot.

”Onze kracht is dat wij een dynamische, flexibele en klantgerichte pakketvervoerder zijn die in staat is om ook grote éénmalige projecten succesvol af te leveren. Daar staan onze 70 PacksCenters garant voor. Tegelijkertijd kan Packs ook die extra zorg aan pakketten geven die nodig is voor een zorgvuldige én betrouwbare aflevering bij bedrijven en consumenten, ook als het bijvoorbeeld om kwetsbare goederen gaat”, aldus Lammers, die het drukke Moederdag weekeinde met vertrouwen tegemoet ziet.