Clicky


Scania doet intrede in wagenpark Knol Papier Recycling

Scania doet intrede in wagenpark Knol Papier Recycling
06-05-2014 09:43 | SCANIA | auteur De Redactie

BREDA - Een deel van Scania’s Euro 6 motorenrange heeft alleen SCR nodig om aan de Euro 6 norm te voldoen. Knol Papier Recycling in Hengelo heeft een Scania P 320 en twee stuks Scania G 410 in gebruik genomen.

Alle voertuigen hebben Euro 6 SCR motoren en het betreffen de eerste Scania’s in het wagenpark van Knol. De goede reputatie op het gebied van brandstofverbruik, de betrouwbaarheid van Scania Euro 6 en het compacte chassis met gestuurde naloopas hebben een belangrijke rol gespeeld om voor Scania te kiezen.

De 9 liter Scania P 320 DB6x2*4HNA is voorzien van een 24 m3 Geesink achterlader. De 13 liter Scania’s G 410 LB6x2*4HNA hebben een Multilift haakarm en worden ingezet voor het containerwerk. Zowel de 320 pk als 410 pk motor zijn van de tweede generatie Scania Euro 6 motoren, in dit geval zonder EGR systeem en met een vaste turbo. De Scania vestiging in Deurningen heeft de voertuigen met veel trots afgeleverd.

Knol Papier Recycling is een familiebedrijf dat in 1952 is opgericht. Ruim zestig jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een moderne organisatie met een oppervlakte van 25.000 m2. De kernactiviteit van Knol Papier Recycling is het inzamelen, sorteren en persen van papier en folie en tevens archiefvernietiging via de dochteronderneming Reisswolf Hengelo BV. Voor het tijdig, correct en adequaat uitvoeren van de activiteiten beschikt  Knol over een modern vrachtwagen- en containerpark.