Clicky


TIP Trailer Services investeert fors in de Benelux

TIP Trailer Services investeert fors in de Benelux
13-05-2014 09:59 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROTTERDAM - TIP Trailer Services investeert 17 miljoen euro in de Benelux en gaat rond 500 nieuwe trailers aan de huidige vloot toevoegen. De investering past naadloos in de groeistrategie van TIP Trailer Services.

TIP Trailer Services, één van de grootste leveranciers van transportmaterieel en bijbehorende services in Europa, is gespecialiseerd in lease en verhuur van trailers, tankers, koelers etc. en heeft de grootste en meest diverse vloot van Europa.

Naast een breed scala aan lease-en huuroplossingen biedt TIP Trailer Services een pallet van smart services aan, waarbij de klant kan profiteren van het one-stop-shop concept. De klant is verzekerd van de nieuwste technologieën en flexibiliteit en kan op de meest efficiënte manier zijn bedrijf besturen.

Marco Kranenbroek, Regional Commercial Leader Benelux formuleert het zo: "TIP Benelux blijft een sterke performance leveren en wij zijn overtuigd dat deze nieuwe investering een duidelijk signaal is van ons vertrouwen in de transportmarkt. Wij voelen dat de tijd rijp is om verder te investeren in onze trailervloot, wat ons in staat stelt om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo kunnen wij nog beter inspelen op de vraag naar flexibele verhuur en value added services. Dit ondersteunt ons om onze positie als toonaangevend integrated service provider in de Benelux te versterken."

De eerste nieuwe trailers, variërend van schuifzeiltrailer tot tanker, worden begin juni aan de klanten uitgeleverd. Uiterlijk eind derde kwartaal zijn alle nieuwe trailers beschikbaar voor de klanten.