Clicky


Zeven MAN TGX 480 6x2 Euro 6-trekkers voor C. Vreugdenhil Int. Transport B.V.

Zeven MAN TGX 480 6x2 Euro 6-trekkers voor C. Vreugdenhil Int. Transport B.V.
16-05-2014 09:50 | M.A.N. | auteur De Redactie

MAASDIJK - Met de levering van de zevende MAN TGX 480 Euro 6-trekkers is het wagenpark van C. Vreugdenhil Internationaal Transport op volle sterkte. De nieuwe MAN combineert een krachtige dynamiek met voordelig brandstofverbruik mede dankzij de verbeterde aerodynamica. Het lage eigen gewicht geeft behalve het gunstige brandstofverbruik ook nog een voordeel op het laadvermogen. Daarnaast biedt de MAN een soepel schakelgedrag van de automatische transmissie en een ruime comfortabele cabine. De euro 6 motor staat garant voor een optimale verbranding met een beperkte CO2 uitstoot en daardoor is de motor zuinig en schoon en beter voor het milieu.

In Frankrijk en Duitsland zijn de tolkosten gekoppeld aan de euronorm. Dankzij deze euro 6 motoren zal er in de toekomst geprofiteerd worden van lagere toltarieven.

Koeltrailers

Het wagenpark is tevens uitgebreid met acht nieuwe koeltrailers. Deze door Van Beurden geleverde opleggers met polyester opbouw zijn voorzien van pneumatisch bedienbare rollenbanen, waarmee dagelijks geladen worden op onder andere de vliegvelden bij Parijs, Brussel, Frankfurt, Amsterdam en Stockholm

Tailguard

Als extra optie is de trailer uitgerust met Tailguard. Deze achteruitrijdetectie inclusief automatische remfunctie verhoogt de veiligheid en helpt achteruitrij ongelukken te voorkomen.

Bedrijf

C. Vreugdenhil Internationaal Transport is de specialist in groupage en geconditioneerd transport naar Frankrijk. De groothandelsmarkt Rungis bij Parijs is de "core business" maar in de loop der jaren is dit uitgebouwd naar heel Frankrijk en ook Zweden.