Clicky


Prologis verhuurt 10.980 vierkante meter distributieruimte in Schiphol-Rijk

Prologis verhuurt 10.980 vierkante meter distributieruimte in Schiphol-Rijk
21-05-2014 10:42 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

Amsterdam -  Prologis, Inc., de toonaangevende eigenaar, verhuurder en ontwikkelaar van logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag aan dat ze een huurovereenkomst hebben gesloten met Jabil Global Services Netherlands B.V. voor 10.980  vierkante meter distributie- en kantoorruimte aan Koolhovenlaan 1 te Schiphol-Rijk.

Jabil Global Services Netherlands B.V., onderdeel van IQor Holding Inc, is een toonaangevende leverancier van aftermarket diensten voor elektronicafabrikanten, retailers en dienstverleners in onder andere computers, mobiliteit, telecommunicatie en medische hulpmiddelen.

Bram Verhoeven, vice president Prologis Benelux, zegt hierover: “We zijn blij dat Jabil voor langere tijd bij ons blijft huren in Schiphol-Rijk. Schiphol is en blijft een aantrekkelijke locatie. We zien dan ook een toename in de vraag. Vandaar dat wij recent onze portefeuille hier hebben uitgebreid.”

Jabil Global Services Netherlands B.V. werd bij deze huurovereenkomst geadviseerd door Cushman & Wakefield.

In de Benelux is Prologis eigenaar van in totaal ruim 1,5 miljoen vierkante meter aan logistiek vastgoed per 31 maart 2014.