Clicky


Nieuwbouw Rabelink Logistics van start op A18 Bedrijvenpark

Nieuwbouw Rabelink Logistics van start op A18 Bedrijvenpark
23-05-2014 09:34 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

WEHL - De nieuwbouw van Rabelink Logistics op A18 Bedrijvenpark kan nu echt beginnen: donderdag werd samen met een delegatie van de Huettemann Group, waar Rabelink toe behoort, het officiële startsein gegeven door op symbolische wijze een eerste schop in de grond te steken op het terrein aan de Kryptonstraat in Wehl.

Namens het Duitse management zorgden Klaus Hüttemann en Manfred Köhler voor deze ‘erste Spatenstich’, Rabelink werd vertegenwoordigd door Alwin Schweckhorst, Twan Boerakker en Ton Derksen. Nadat donderdag bij de notaris de handtekeningen zijn gezet en Rabelink ook officieel de eigenaar is van het perceel op A18 Bedrijvenpark, kan aannemer KlaassenGroep van start gaan met de eerste (grond)werkzaamheden.

Rabelink bouwt in Wehl een nieuw hoofdkantoor, met daarbij een crossdockhal (100 meter lang, 40 meter breed en 7 meter hoog) die plaats biedt aan 46 docks over beide lengtezijden en (apart van het hoofdgebouw) een werkplaats. Naast dit perceel van 23.000 m2 heeft Rabelink nog een optie op een perceel van 15.000 m2. In de toekomst is hier ruimte om nog verder uit te breiden.

Rabelink is een 3PL+ logistiek dienstverlener met een warehousecapaciteit van meer dan 46.000 m2 en ruim 70.000 palletplaatsen. In combinatie met 110 vrachtauto's, 3 LZV’s, 140 opleggers, 35 meeneemheftrucks en 70 double en triple stock-opleggers is Rabelink uitgegroeid tot een gezonde en ondernemende organisatie. Het personeelsbestand is door de jaren heen gestegen, waardoor er momenteel aan 260 mensen een werkplek kan worden geboden.