Clicky


Nijhof-Wassink wint Shell Chemicals Europe Haulier of the Year award

Nijhof-Wassink wint Shell Chemicals Europe Haulier of the Year award
27-05-2014 10:52 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

RIJSSEN - Op dinsdag 20 mei 2014 heeft Shell Chemicals Europe BV Nijhof-Wassink uitgeroepen tot beste vervoerder van het jaar 2013-2014. Het betreft hier het transport van vloeibare chemicaliën in Europa.

Shell Chemicals Europe heeft Nijhof-Wassink uit de Rijssen met deze prijs beloond vanwege haar uitzonderlijke hoge score op de operationele uitvoering. De  verschillende meetcriteria die hiervoor worden gehanteerd zijn onder andere het aantal klachten, percentage van on-time delivery en on-time loading, het aantal incidenten, aantal spills en de aangeleverde near misses.

Operationele aspecten waar Nijhof-Wassink grote waarde aan hecht en ook veel aandacht aan besteedt om altijd de beste kwaliteit te kunnen leveren. Niet alleen is Nijhof-Wassink een betrouwbare partner op het gebied van de ‘Operational Performances’, maar  scoorden zij ook hoog op het gebied van health, security, safety en environment (HSSE) onderwerpen.

Deze eervolle award sluit zeer goed aan op de drive van Nijhof-Wassink om de beste logistieke dienstverlener in hun werkgebied  te zijn. Door in haar werkzaamheden de klant centraal te stellen is Nijhof-Wassink niet alleen voor Shell Chemicals Europe, maar ook voor al haar andere klanten de zekerheid van een zorgeloze productlevering.