Clicky


Jan de Vries nieuwe director sales Scania Nederland

Jan de Vries nieuwe director sales Scania Nederland
12-06-2014 10:35 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Met ingang van 16 juni zal Jan de Vries (47) starten in zijn nieuwe functie als Director Sales bij Scania Nederland B.V. Hij heeft een ruime ervaring in de branche in diverse management- en bestuursfuncties. Bij Scania Nederland B.V. zal hij verantwoordelijk zijn voor het commerciële productbeleid en de aansturing van de sales via de zeven eigen verkoopregio’s (met 36 eigen vestigingen) en drie zelfstandige dealers. Jan de Vries zal deel gaan uitmaken van het Management Team van Scania Benelux en rapporteren aan Managing Director Evert Halvarsson.

Het CV van Jan de Vries toont een ruime ervaring in de wereld van bedrijfsauto’s. Nadat hij midden negentiger jaren de overstap maakte van de Koninklijke Marine naar het bedrijfsleven is hij vrijwel ononderbroken bij bedrijfsvoertuigen betrokken geweest. Na de Autodrômegroep en Wensink zal hij al zijn ervaring en kennis nu gaan inzetten voor Scania.

“Scania is een fantastisch vrachtwagenmerk met een geweldig imago en topproducten. We zijn zeer vooruitstrevend in productontwikkeling. Het is voor mij een grote eer en uitdaging om deel te mogen gaan uitmaken van deze organisatie en de verkooporganisatie te mogen gaan leiden,” aldus Jan de Vries in een reactie.