Clicky


Nieuwe Daf voor Eurol

Nieuwe Daf voor Eurol
13-06-2014 09:16 | DAF | auteur De Redactie

Afgelopen woensdag 11 juni heeft de heer Wilfred Wilbrink van Cosmo Trucks Hengelo de sleutels mogen overhandigen van een mooie DAF van het type FAN CF75.310 DC aan Eurol te Nijverdal.

De tankopbouw van het voertuig met een totale capaciteit van 22.000 liter is verzorgd door Dijssel uit Soest. Het bijzondere aan dit voertuig is dat er zowel smeermiddelen als koel- en ruitensproeiervloeistof mee vervoerd kan worden.

In het voorste gedeelte bevinden zich zes compartimenten voor smeersmiddelen en in achterste gedeelte twee compartimenten voor koel- en ruitensproeiervloeistof.

Deze zeer complete DAF FAN CF75 is onder andere uitgerust met een 9 tons vooras, As-Tronic versnellingsbak, aslastbewaking, front- en achterzichtcamera voorzien van navigatie.

Eurol is de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen. Naast smeermiddelen als oliën en vetten, omvat het assortiment ook onderhoudsproducten in sprays, ruitensproeier-, koel-, rem-, metaalbewerkingsvloeistoffen en undercoatings. Als mondiale speler is Eurol actief in meer dan 60 landen buiten Nederland, de thuisbasis. Daarbij richt Eurol zich op de tweewieler- en motorsector, de automotive sector, industrie, landbouw en grondverzet, scheepvaart en watersport.