Clicky


Vijf nieuwe DAF LF 4x2 Euro 6 bakwagens met verlengde cabine voor Beek Container Distributie

Vijf nieuwe DAF LF 4x2 Euro 6 bakwagens met verlengde cabine voor Beek Container Distributie
22-06-2014 10:11 | DAF | auteur De Redactie

Richard Schellevis, verantwoordelijk voor de planning & uitvoering bij Beek Container Distributie, heeft onlangs de sleutels ontvangen van vijf nieuwe DAF LF 210 FA bakwagens. De sleutels werden overhandigd door Anton van der Niet, verkoper bij Blom-DSW.

De DAF’s worden ingezet voor de distributie van containers van 240 tot 5000 liter in Nederland. Een belangrijke nieuwe klant voor Beek Container Groep maakte de uitbreiding van het wagenpark noodzakelijk.

De vijf nieuwe DAF LF 210 FA Euro 6 bakwagens met verlengde cabine zijn uitgerust met de nieuwe viercilinder PACCAR PX-5 motor, die zorgt voor een laag brandstofverbruik en het laagste emissieniveau ooit. De nieuwe DAF’s zijn uitgerust met een geautomatiseerde

AS Tronic versnellingsbak, extra achteruitrijverlichting (werkverlichting), koplampen met LED-technologie en Day Time Running Lights voor optimale zichtbaarheid overdag. De DAF LF is optimaal toegankelijk, dankzij portieren die wijd (90 graden) open slaan en het interieur biedt optimale kwaliteit en comfort. Het dashboard inclusief de DAF Driver Performance Assistant (DPA) is volledig rond de chauffeur ontworpen.

In 1992 is Beek Container gestart met het reinigen van mini- en rolcontainers, met reinigingsvoertuigen, hogedruk-, vacuümwagens en mobiele werkplaatsen.

De hoofdvestiging van de Beek Container Groep is in Leiden, waar Beek Container Cleaning en Beek Container Techniek  zijn gevestigd. In Nieuwe Wetering is de Beek Container  Distributie sinds februari 2014 gevestigd. Beek Container Groep is met ruim 70 gemotiveerde medewerkers uitgegroeid tot een onderneming, die met ultra modern materieel, de opdrachtgevers kwaliteitsmaatwerk levert voor het totale onderhoud aan bovengrondse en ondergrondse containers.

Vanuit de nieuwe vestiging in Nieuwe Wetering wordt in opdracht van voornamelijk professionele containerverhuurbedrijven alle typen en maten containers afgeleverd en/of opgehaald door heel Nederland. Tevens worden de ingenomen containers gekeurd, gereinigd en zonodig door eigen specialisten gerepareerd.

Richard Schellevis is zeer te spreken over de samenwerking met Blom-DSW. “De dealer heeft altijd een luisterend oor, denkt geweldig mee en komt met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding”. Het onderhoud wordt door de dealer verzorgd.