Clicky


Koops Furness Schadeherstel sluit zich aan bij AHG

Koops Furness Schadeherstel sluit zich aan bij AHG
25-06-2014 13:20 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

EDE/ZWOLLE - Drie vestigingen van Koops Furness Schadeherstel sluiten zich aan bij Autoschade Herstel Groep (AHG). Het gaat om de Koops Furness vestigingen in Bunschoten, Hengelo en Zwolle. De samenwerking is per direct en een belangrijk onderdeel van de uitwerking van de nieuwe strategische koers van AHG.

“Gezien de huidige trends in de schadebranche ben ik verheugd dat we ons netwerk kunnen uitbreiden met drie vestigingen die uitstekend passen binnen ons nieuwe concept”, vertelt AHG-directeur Guus van Dreven. Uit cijfers blijkt dat schades steeds kleiner worden, onder andere door de toenemende intelligentie van het wagenpark. Dit vraagt enerzijds om specialisatie op het gebied van merk schadeherstel, anderzijds om verdere professionalisering van cosmetische schadeafhandeling. Daarnaast is er een grote groep WA-verzekerde automobilisten die zich bij schade steeds vaker online oriënteert. Met de toetreding van de drie Koops Furness-bedrijven beschikt AHG nu over een landelijk netwerk van 57 vestigingen dat tevens gespecialiseerd is in het repareren van kleine autoschade.

Allard Pit, directeur van Koops Furness Schadeherstel, over de aansluiting: “Door deze samenwerking zijn wij nu in staat onze schadeherstel expertise landelijk aan te bieden aan onze opdrachtgevers, zowel merkspecifiek als ook het universele auto- en ruitschadeherstel dat wij uitvoeren voor onze klanten, zowel lokaal als mobiel op locatie. Samen met AHG geloven wij in een aanpak die nog beter past bij de huidige en toekomstige marktontwikkelingen.” 

“AHG wil zich binnen korte tijd verder specialiseren in reparatie van kleine autoschade én complex schadeherstel”, aldus Van Dreven. Met Easy2Fix Smart Repair, de formule die zich specifiek richt op het efficiënt en voordelig herstellen van kleine schade, heeft AHG een volledig uitgewerkt specialisatieconcept voor de aangesloten vestigingen in handen.

Koops Furness Schadeherstel is onder andere FOCWA Eurogarant, FOCWA MVO, Volvo en Land Rover erkend autoschadeherstelbedrijf en specialist ten aanzien van schadeherstel voor bestelauto’s, trucks, trailers, zwaar materieel en landbouwmachines (LMB) via het landelijke schadeherstel netwerk van MAX-Repair.

Autoschade Herstel Groep is in 2003 opgericht en een snelgroeiende kwaliteitsketen van gerenommeerde autoschadeherstelbedrijven. De ruim 55 aangesloten bedrijven zijn verspreid over het hele land, specialisten op het gebied van compleet autoschadeherstel, uitstekend geoutilleerd en met ervaren en vakkundig getraind personeel. Zakelijke en particuliere klanten kunnen bij Autoschade Herstel Groep terecht voor alle soorten schadeherstel. Aangesloten bedrijven werken onder de keurmerken FOCWA Eurogarantbedrijven en Groen Autoherstel. Klanten krijgen maar liefst 7 jaar garantie op schadeherstelwerkzaamheden.