Clicky


Post-Kogeko Logistics behaalt AEO-certificaat voor alle vestigingen en diensten

Post-Kogeko Logistics behaalt AEO-certificaat voor alle vestigingen en diensten
27-06-2014 10:09 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

MAASDIJK - Post-Kogeko Logistics in Maasdijk heeft onlangs het gecombineerde AEO-certificaat Douanevereenvoudigingen en Veiligheid in ontvangst genomen.

De AEO-certificering is een ketencertificering. Vervoer is een belangrijk onderdeel van deze keten. Dankzij onze AEO-certificering, kan Post-Kogeko het vervoer in de keten volgens de douane- en veiligheidsvereisten uitvoeren in de gehele logistieke keten. Zo dragen wij bij aan een veilige en betrouwbare keten, tot en met het transport richting de klant.

Na uitvoerige audits door de Douane van de bedrijfssystemen en –procedures, solvabiliteit en veiligheid, heeft de douane geconstateerd dat Post-Kogeko een betrouwbare partner is.

Het AEO (Authorised Economic Operator) certificaat wordt door de Douane uitgereikt aan bedrijven die hoge veiligheidsstandaarden naleven in hun dagelijkse contacten met internationale klanten. Het  gecombineerde AEO-certificaat Douanevereenvoudigingen en Veiligheid biedt Post-Kogeko een aantal voordelen. Denk hierbij aan een snellere afhandeling van internationale goedederenstromen. Dit door minder administratieve en fysieke controles en  wordt er wanneer de goederen nog onderweg zijn een vooraankondiging gegeven van controles en bij controles wordt aan Post-Kogeko voorrang verleend.