Clicky


Gehlen Schols Logistics investeert in multifunctionele trailers

Gehlen Schols Logistics investeert in multifunctionele trailers
21-08-2014 11:29 | Trailers | auteur De Redactie

KERKRADE - Gehlen Schols Logistics, met hoofdvestiging in Kerkrade, heeft afgelopen week de eerste serie van in totaal tien stuks nieuwe Kögel schuifzeilentrailers geleverd gekregen.

Technisch directeur Elmar Gehlen: "Om zo flexibel mogelijk in te kunnen blijven spelen op de uiteenlopende wensen van onze opdrachtgevers én om onze doelstellingen op het gebied van Lean and Green verder vorm te geven waren wij op zoek naar multifunctionele schuifzeilentrailers: Mega-trailers met een inwendige hoogte van 3 meter, in Huckepack uitvoering, met versterkte vloeren voorzien van Joloda combirails voor papiertransporten én met de mogelijkheid rijplaten aan de achterzijde te bevestigen voor het laden en lossen van zelfrijdende machines. Kögel Benelux bleek de juiste partner om deze trailers voor ons te construeren."

"Deze nieuwe trailers zijn breed inzetbaar in de verschillende industriële sectoren waarin wij actief zijn. Door deze uitbreiding van onze vloot trailers zijn wij ook in staat om onze dagelijkse intermodale diensten van en naar Zuid Duitsland verder uit te breiden."

Gehlen Schols Logistics is een familiebedrijf met een historie van meer dan 100 jaar. De totale vloot omvat circa 100 trekkende en 150 getrokken eenheden. Naast transport en distributie maken ook warehousing en bulkcargo deel uit van het logistieke dienstenpakket.