Clicky


Just Drive aangesteld als importeur van Meiller

Just Drive aangesteld als importeur van Meiller
25-08-2014 19:03 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Met ingang van 1 september is Just Drive Nederland de importeur voor F.X. Meiller Fahrzeug- und Maschinenfabrik-GmbH & Co KG in Nederland.

Als "Global Player" schrijft de Duitse familieonderneming al meer dan 160 jaar een successtory. Het in 1850 opgerichte bedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste producenten van hydraulische systemen op truck chassis. De nieuwe importeur Just Drive zal zich vooral richten op de kippers, haakarm- en container afzetsystemen van Meiller. Just Drive ziet mede door de technische knowhow en de moderne productielijnen bij Meiller grote kansen in Nederland om zich met Meiller naast de gevestigde orde te vestigen.

Ton de Graaff, één van de directeuren en initiatiefnemers van Just Drive: "Wij zijn erg blij met de aanstelling van Just Drive als importeur en serviceverlener voor F.X. Meiller Fahrzeug- und Maschinenfabrik-GmbH & Co KG. Deze stap past precies in onze filosofie. Wij bieden de bedrijfswagendealers van de diverse truckmerken in Nederland en België een compleet pakket aan opbouw mogelijkheden aan, waarbij Just Drive alle elementen welke hieraan verbonden zijn voor haar rekening neemt. Just Drive levert een compleet product, maar kan ook voorgemonteerde kits leveren welke bij de dealer in de werkplaats op het chassis gemonteerd kunnen worden. Wij geven hiermee gehoor aan de bedrijfswagendealer die steeds meer invulling moet geven aan de dekkingsbijdrage van de eigen productieve uren."

Just Drive is momenteel met een aantal partijen in gesprek om een landelijk dekkend service netwerk op te bouwen. Het servicenetwerk zal deels bestaan uit bedrijfswagendealers en deels uit onafhankelijke service bedrijven.