Clicky


Air Miles-spaarder kan weer daadwerkelijk vliegen

Air Miles-spaarder kan weer daadwerkelijk vliegen
04-09-2014 13:16 | Burgerluchtvaart | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Air Miles-spaarders kunnen vanaf donderdag weer korting krijgen op vliegreizen. Zestien jaar lang accepteerde alleen KLM Air Miles, maar de luchtvaartmaatschappij stopte in 2010 vanwege de lancering van het eigen spaarprogramma Flying Blue. Transavia sprong in het gat, maar stopte ook in 2013. Daardoor waren Air Miles niet meer inwisselbaar voor korting op vliegreizen.

Het spaarprogramma biedt nu die mogelijkheid wel weer. Air Miles is daarvoor een samenwerking aangegaan met vliegtickets.nl. De boekingssite biedt stoelen op alle reguliere vluchten ter wereld aan. Erik van Essen, directeur van Loyalty Management Netherlands, het bedrijf achter Air Miles, zegt dat de nieuwe mogelijkheid in een grote behoefte voorziet.

De samenwerking is onderdeel van de vernieuwing van het Air Miles-programma, stelt Van Essen. Eerder werd al bekendgemaakt dat webwinkel Bol.com ook korting ging bieden via Air Miles.

Air Miles inwisselen kan ook bij onder meer attractieparken en goede doelen. Inwisselen én sparen kan bij Albert Heijn, Shell, V&D, Etos, Praxis en Gall & Gall. Air Miles is met zes miljoen deelnemers het grootste spaarprogramma van Nederland. (Novum)