Clicky


Eerste GINAF 10x2 afgeleverd aan Gebr. van Mourik

Eerste GINAF 10x2 afgeleverd aan Gebr. van Mourik
08-09-2014 15:37 | GINAF | auteur De Redactie

DE GLIND - Onlangs is de allereerste 10x2 Wide Spread GINAF X 5150-F, door GINAF Service Ederveen, afgeleverd aan Gebr. van Mourik uit De Glind. Dit nieuwe type voertuig heeft een GVW van 50 ton en heeft maar één aangedreven as.

GINAF Trucks heeft het standaard chassis voorzien van een 10 tons SensAxle+ voorloopas en de dubbel lucht achteras in Wide Spread opstelling gezet. De laatste as is tevens voorzien van fusee besturing. De GINAF is verder uitgevoerd met 10 tons voorassen wat een totaal GVW op 50 ton brengt. Deze luchtgeveerde GINAF met één aangedreven as is onder andere voorzien van een motor PTO, AS-tronic en een intarder. Deze combinatie van opties zorgen voor een voertuig met een laag eigen gewicht, laag brandstofverbruik, laag remvoeringslijtage en hoog bedieningscomfort van de kipper.

De GINAF X5150-F is door Gijsbertsen Woudenberg voorzien van een 25m3 geïsoleerde achteroverkipper.  Voor de Gebr. Van Mourik is dit voertuig de derde GINAF. Hiermee groeit het nog jonge bedrijf van de gebroeders Gerco en Jan van Mourik gestaag door.

Begin augustus vierden zij hun 12,5 jarig jubileum met een groots opgezette open dag.