Clicky


Dode vrouw (17) in Eindhoven aangetroffen; ex-vriend aangehouden

Dode vrouw (17) in Eindhoven aangetroffen; ex-vriend aangehouden
27-10-2014 16:48 | Binnenland | auteur De Redactie

EINDHOVEN - Zondagavond rond 18.50 uur heeft de politie het stoffelijk overschot van een 17-jarig meisje uit Geldrop aangetroffen op de Vestdijk in Eindhoven. De aangehouden verdachte is haar 22-jarige ex-vriend uit Heeze, meldt de politie.

Bij de politie kwam in de nacht van zaterdag op zondag de melding binnen dat het meisje niet thuis was gekomen na een avond stappen. Door de politie werd deze vermissing direct zeer serieus genomen en er werd een zoektocht opgestart. Aan de hand van de onderzoeksgegevens trof de politie haar lichaam uiteindelijk zondagavond aan op de Vestdijk. Zij is door geweld om het leven gebracht.

Daarop werd direct een Team Grootschalig Optreden ingericht, waarbij 25 rechercheurs aan de zaak werken. De 22-jarige man uit Heeze meldde zichzelf uiteindelijk rond 20.30 uur op het politiebureau aan de Mathildelaan. Daar werd hij aangehouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek en zal later deze week bij de rechter-commissaris in Oost-Brabant worden voorgeleid.