Clicky


Nieuwe DAF XF EURO 6 lowdeck trekker voor J. Middelkoop Logistics

Nieuwe DAF XF EURO 6 lowdeck trekker voor J. Middelkoop Logistics
03-11-2014 16:28 | DAF | auteur De Redactie

NIEUW VENNEP - J. Middelkoop Logistics, kortweg JM Logistics, heeft geïnvesteerd in verdere uitbreiding van het wagenpark. Na de aanschaf van twee DAF CF trekkers begin dit jaar is vorige week een DAF XF460 FT 4x2 lowdeck trekker geleverd door DAF dealer Blom DSW uit Gouda.

J. Middelkoop Logistics richt zich op zowel nationaal- als internationaal transport van exceptionele vrachten. "Wij zijn de kenners voor de agrarische sector en voeren voor een divers klantenbestand deze bijzondere transporten uit", meldt Vincent van’t Schip.

Naast deze activiteit richt JML zich ook op special cargo, Benelux transport en ad-hoc opdrachten waarbij afspraak is afspraak geldt.

Vincent van’t Schip: “Ons wagenpark is zeer uiteenlopend waardoor we voor iedere klantenwens een oplossing kunnen bieden. We hebben de afgelopen twee jaar fors geïnvesteerd is zowel mensen als materieel en willen daarmee aantonen klaar te zijn voor de toekomst."

Na eerdere investeringen in Euro 6 voertuigen is nu ook een DAF XF lowdeck trekker toegevoegd aan het wagenpark. De XF 460 lowdeck truck is voorzien van een superspace cabine, standairco, night lock doors, twee unieke rijstanden en uitgevoerd met het Fleetboard systeem.

Fleetboard management system maakt het mogelijk om naast het bestaande wagenpark de inzetanalyse, rijstlijl, service, tachograafdownload en verbeterpunten van de chauffeur op een eenduidige manier kenbaar te maken.

Vincent van’t Schip is positief te spreken over het Fleetboard systeem en is zeer benieuwd naar de resultaten van de DAF: "We willen deze test een eerlijke kans geven en onze chauffeurs daarbij stimuleren het maximale uit het voertuig te halen."