Clicky


Eric de Lange nieuwe Operations Director Van Uden Logistiek

Eric de Lange nieuwe Operations Director Van Uden Logistiek
06-11-2014 11:13 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

WADDINXVEEN - De divisie Van Uden Logistiek is de laatste drie jaar sterk gegroeid tot een omzet van 60 miljoen euro per jaar en 450 medewerkers. De distributiecentra zijn, volgens het bedrijf, vol en de aandacht verschuift naar de rendementsverbetering.

"Om de focus op operations verder vorm te geven zal Eric de Lange met ingang van 1 november 2014 onze organisatie versterken in de rol van operations director", meldt Van Uden donderdag.

Het Management Team van van Uden Logistiek zal bestaan uit Algemeen Directeur Wybe Jan Bleeker, Transport Manager Jurgen Mook, CFO Jannine van Lieshout en Operations Director Eric de Lange. Eric de Lange vervangt hierbij Peter Asselman.

In zijn laatste functie als operations director bij Apotex gaf Eric de Lange in een zeer dynamische en competitieve omgeving leiding aan supply chain, inkoop, productie/verpakking en distributie, dit voor de Nederlandse vestiging en EU-hub. Dagelijkse scherpte en doelgerichtheid was hierbij vereist.

Naast zijn studies Technische bedrijfskunde en transport & logistiek heeft hij  kennis en kunde opgedaan bij onder andere logistiek dienstverlener Exel, Reebok sportartikelen en geneesmiddelenproducent Apotex. Principes als Continous Improvement, Lean en Six Sigma heeft hij bij zijn vorige werkgevers ruim in de praktijk gebracht.