Clicky


Drie IVECO Stralis Hi-Street voor All Drain

Drie IVECO Stralis Hi-Street voor All Drain
06-11-2014 15:58 | Iveco | auteur De Redactie

ELSENDORP - Onlangs heeft IVECO Schouten vestiging Veghel drie nieuwe IVECO Stralis Hi-Street met kooi-opbouw afgeleverd aan All Drain BV uit Elsendorp. De IVECO’s worden ingezet voor het vervoeren van de door All Drain BV geproduceerde drainagebuizen van de productie naar de afnemer.

All Drain BV heeft vestigingen in het Brabantse Elsendorp en in Dentergem(België). Het bedrijf vervaardigd drainageslangen en verspreid deze producten door de gehele Benelux en Frankrijk met eigen transportmaterieel. Het wagenpark van All Drain BV bevat 5 voertuigen, allemaal van het merk IVECO. Alle voertuigen zijn ingericht om een groot volume te vervoeren. Het transport van de drainageslangen neemt veel volume in beslag, met relatief weinig gewicht.

De drie nieuwe IVECO Stralis van All Drain BV zijn uitgevoerd als bakwagenchassis met daarop een kooi-constructie. Hierin kunnen eenvoudig de rollen leidingen worden geladen en gezekerd. De IVECO Stralis Hi-Street voertuigen hebben een Cursor 9 dieselmotor aan boord met 330pk en 1400 Nm vermogen. De Euro-VI emissienorm wordt dankzij het Hi-SCR systeem bereikt zonder uitlaatgas recirculatie. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik, een schonere verbranding en daardoor een langer onderhoudsinterval.

All Drain BV heeft opnieuw voor de IVECO Stralis gekozen door de goede ervaringen die All Drain heeft met het merk en haar producten.