Clicky


Etec wordt servicepartner voor Meiller

Etec wordt servicepartner voor Meiller
01-12-2014 09:40 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

WADDINXVEEN - Met ingang van 1 december wordt Etec in Waddinxveen servicepartner voor alle Meiller producten. Etec, handelsnaam voor Handelsonderneming H.J. van Vliet B.V., heeft sinds de oprichting in 1958 een vooraanstaande positie verworven in Nederland als leverancier van onder andere grondverzetmachines. Een markt, waarin ook Just Drive met de Meiller producten actief is. H.J. van Vliet B.V. levert met het eigen merk Etec voornamelijk klantgerichte oplossingen buiten het standaard gamma om.

"Voor ons is dit een mooie aanvulling waarmee wij onze klanten een extra service kunnen bieden", aldus Henk van Vliet, directeur van Etec. "Veel van onze klanten rijden ook met haakarm-, portaalarm- en kippersystemen. Door samenwerking met Meiller aan te gaan bieden wij nu "no nonsens" service onder één dak."

Etec was voor Meiller en importeur Just Drive een voor de hand liggende keuze. Het bedrijf is gevestigd op een A locatie aan de A12 tussen Den Haag en Gouda en de medewerkers van Etec beschikken allen over grote hydraulische kennis. Naast service aan de opbouwoplossingen van Meiller kan H.J. van Vliet B.V. ook de systemen op de diverse trucks monteren.

Meiller wordt in Nederland vertegenwoordigd door Just Drive Nederland.