Clicky


TIP Trailer werkplaats Rotterdam langer open

TIP Trailer werkplaats Rotterdam langer open
01-12-2014 11:20 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Klanten van TIP kunnen voortaan profiteren van de verlengde openingstijden van de werkplaatsaan de Nieuwesluisweg 120, in het Rotterdamse Botlekgebied. Met ingang van 1 december wordt in twee shifts gewerkt, waardoor de werkplaats op werkdagen open is van 05:00 uur 's ochtends tot 22:00 uur 's avonds.

TIP Trailer Services is begonnen met de bouw van een nieuwewerkplaats aan de Nieuwesluisweg 120. Het servicepakket wordt flink uitgebreid en nog completer. Hiermee zal TIP Trailer Services de positie als dé integratedserviceprovider in de Benelux verder versterken.

Door denieuwe openingstijden, die ook voor de werkplaatsin de Waalhaven (Albert Plesmanweg 199)van toepassing zijn, is de klant in staat om zijn reparatie of onderhoud flexibeler te plannen: omvangrijkeonderhoudswerkzaamheden en reparaties kunnen uitgevoerd worden wanneer het de klant uitkomt.

De nieuwe werkplaats op het bestaande terrein wordt één van de modernste en is met totaal 16 poorten een aanzienlijke vergroting ten opzichte van de bestaande workshop. De nieuwe werkplaats zal in het eerste kwartaal van 2015 in bedrijf worden genomen.