Clicky


Drie doden bij ongeval in België: Chauffeur onder invloed van drugs

Drie doden bij ongeval in België: Chauffeur onder invloed van drugs [+video]
03-01-2015 10:04 | Ongevallen | auteur De Redactie

DENDERLEEUW(B) - In het Belgische Denderleeuw heeft vrijdagmiddag een zwaar ongeval plaatsgevonden. Bij dat ongeval zijn een vrouw en twee kinderen om het leven gekomen. Het zou gaan om een moeder en twee kinderen. Daarnaast zijn er één zwaargewonde en zeven lichtgewonden bij het ongeval gevallen.

De vrachtwagenchauffeur die het dodelijk ongeval veroorzaakte, was onder invloed van drugs. De 33-jarige man was op het moment van het ongeval dus onder invloed van drugs. Dat heeft het parket van Oost-Vlaanderen bekendgemaakt. Welke middelen de man genomen had, wil het parket niet kwijt. De man is intussen opgepakt en zal worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. Het parket vraagt zijn aanhouding.

De chauffeur reed met zijn vrachtwagen in op een aantal auto's die op een kruispunt van de expresweg en de Hoogstraat in Denderleeuw aan het wachten waren voor de verkeerslichten. De klap was enorm. In totaal raakten naast de vrachtwagen zeven personenwagens betrokken bij het ongeval.