Clicky


Worktrans en Workbus openen vestiging in Roosendaal

Worktrans en Workbus openen vestiging in Roosendaal
10-02-2015 16:53 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROOSENDAAL - Op 4 maart aanstaande openen Worktrans en Workbus Uitzendbureau hun zevende vestiging in Nederland. Met de opening van deze vestiging in Roosendaal zijn beide uitzendbureaus terug in de regio. De Open Dag op woensdag 4 maart staat in het teken van veiligheid: in samenwerking met OSC wordt een actieve middag ‘spiegels afstellen’ georganiseerd.

Iedereen die werkzaam is in het goederen- en personenvervoer wordt van harte uitgenodigd voor deze Open Dag aan de Borchwerf 14 in Roosendaal. Vanaf 14:00 uur is de vestiging geopend en er zal in samenwerking met de Overkoepelende Stichting Chauffeursactiviteiten een leuk programma worden verzorgd. Er zijn geen kosten aan verbonden.

“Het belooft een leuke middag te worden. De Open Dag is bedoeld om kennis te maken met chauffeurs en bedrijven, maar samen met de OSC geven we ook nog een mooie invulling aan een actueel thema”, aldus Cees van Vessem, vestigingsmanager in Roosendaal. “Tijdens deze middag worden onze gasten op een leuke manier bijgeschoold en kunnen ze met de allernieuwste innovatie rijden. Echt een wereldprimeur, maar verder mag ik daar nu niet veel meer over zeggen.”

Worktrans en Workbus Uitzendbureau zijn onderdeel van Worktrans Uitzendgroep en beide bedrijven richten zich respectievelijk op de sector transport en logistiek en personenvervoer. Met in totaal zeven vestigingen in Nederland behoort de groep bedrijven tot de grotere, gespecialiseerde uitzendbureaus in de branche.