Clicky


DAF Nederland benoemt Bakker Bedrijfswagens tot Dealer van het Jaar 2015

DAF Nederland benoemt Bakker Bedrijfswagens tot Dealer van het Jaar 2015
13-02-2015 13:28 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

DAF-dealer Bakker Bedrijfswagens is door DAF Nederland uitgeroepen tot Dealer van het Jaar 2015. Bakker Bedrijfswagens kreeg de onderscheiding met name vanwege de tomeloze energie die het bedrijf stopt in het benaderen van bestaande en nieuwe relaties sinds de uitbreiding van haar werkgebied  vorig jaar. Belangrijkste criteria binnen de jaarlijkse competitie onder de Nederlandse DAF-dealers zijn klanttevredenheid en de kwaliteit van de serviceverlening.

De Bakker Bedrijfswagens Groep is al ruim vijftig jaar een professionele speler op de bedrijfswagenmarkt.  Bakker profileert zich als allround dienstverlener voor de transportbranche, die klant intimiteit en persoonlijk contact zeer hoog in het vaandel  heeft staan en waar men als geen ander de toenemende vraag naar veranderende wensen en behoeften  begrijpt en daaraan tegemoet komt. Een bedrijf gekenmerkt door een cultuur van hoge mate van betrokkenheid van de medewerkers en ondernemerschap, wat in 2014 bekroond  werd door de grote rayon uitbreiding naar de regio Harderwijk, Apeldoorn en Doetinchem.

Guus van Neijenhof,  Algemeen directeur Bakker Bedrijfswagens Groep is uiteraard zeer verheugd met de onderscheiding:  “We hebben keihard gewerkt om op dit niveau te komen en daar zijn we apetrots op. Met het predicaat ‘Dealer van het Jaar’ zijn we het aan onze stand verplicht om ons hoge niveau van service en kwaliteit elke dag weer waar te maken en verder te verbeteren. Met zo’n mooi team gaat dat zeker lukken!”

Jan van Keulen, Algemeen Directeur van DAF Nederland, overhandigde de prijs tijdens de jaarlijkse dealermeeting aan het team van Bakker Bedrijfswagens.  “Bakker Bedrijfswagens  heeft  vanaf dag  één met enorm veel energie en snelheid  de uitdaging opgepakt en gezorgd dat de serviceverlening  ook in het nieuwe deel van haar rayon op hetzelfde hoge niveau is als we van Bakker gewend zijn. Flexibiliteit, ambitie, klantvriendelijkheid en enthousiasme zijn daarvoor de sleutelwoorden. En die passen precies bij Bakker Bedrijfswagens.”