Clicky


VeldhovenGroup besteedt warehousing activiteiten uit aan CB Fashion

VeldhovenGroup besteedt warehousing activiteiten uit aan CB Fashion
18-02-2015 10:56 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Vanaf 1 januari 2015 besteedt, naar nu bekend is gemaakt, het pan-Europese modehuis VeldhovenGroup al haar warehousing activiteiten uit aan logistiek dienstverlener CB Fashion. De uitbesteding stelt VeldhovenGroup in staat zich meer toe te leggen op haar kerntaken; het ontwerp, de productie en marketing voor de vier gevestigde merken Sandwich, Turnover, DEPT en Olsen.

VeldhovenGroup en CB Fashion werken al jarenlang samen. Martijn Veldhoven, CEO van VeldhovenGroup: "We weten dat we de hoogste professionaliteit en toewijding krijgen van CB Fashion en zijn management team. CB Fashion brengt in alle distributiekanalen uitgebreide kennis van fashion logistiek samen met de capaciteiten die passen bij de steeds veranderende vragen uit de markt. We zijn verheugd met CB Fashion als logistieke partner. Dit zorgt ervoor dat VeldhovenGroup zich kan concentreren op datgene waar we het beste in zijn: het creëren van toonaangevende fashion voor vrouwen."

Melbert Visscher, Commercieel directeur CB Fashion: "We zijn bijzonder trots en verheugd dat Veldhoven Group het vertrouwen in ons stelt de warehousing voor haar vier merken te verzorgen. Extra bijzonder is dat dit inclusief het merk Olsen is, dat onlangs is geacquireerd door VeldhovenGroup. Wij ondersteunen VeldhovenGroup graag op logistiek gebied in de realisatie van haar ambities."

Met de uitbesteding is onder meer de overname van een warehouse van 9000 m2 in Alphen aan den Rijn gemoeid, met state-of-the-art reconditioneringsmogelijkheden en een kledingsorter. Daarnaast komt een aantal logistieke medewerkers van VeldhovenGroup in dienst van CB Fashion.

VeldhovenGroup ontwerpt, produceert en vermarkt Europese mode via haar merken Sandwich, Turnover, DEPT en Olsen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Zwitserland en zijn creatieve basis in Amsterdam en Hamburg. Wereldwijd heeft het bedrijf kantoren, productielocaties en showrooms. VeldhovenGroup opereert online en via meer dan 5000 shop-in-shop, franchise en retailformules in 20 landen. Het bedrijf heeft meer dan 1200 mensen in dienst.

CB Fashion verzorgt de distributie, warehousing en e-commerce logistiek van fashion- en lifestyleproducten. Het bedrijf werkt voor ontwerpers, wholesalers, retailers en brand-owners. Met meerdere vestigingen in het centrum van de Benelux loopt CB Fashion voorop in eigentijdse logistieke oplossingen. CB Fashion ontstond in 2014 uit een samenwerking tussen CB en Fashionwheels. Dankzij deze krachtenbundeling is CB Fashion nu één van de leidende spelers in de fashion logistiek in West-Europa.