Clicky


Ferrari-chauffeur komt om het leven na aanrijding met vrachtwagen

Ferrari-chauffeur komt om het leven na aanrijding met vrachtwagen [+foto's]
02-03-2015 16:29 | Buitenland | auteur De Redactie

ASCHAFFENBURG(D) - Zondagavond 1 maart is de chauffeur van een Ferrari op de Duitse A3 om het leven gekomen nadat hij achterop een vrachtwagen is gereden. Zijn 3-jarige zoontje zat op de passagierstoel en raakte gewond.

Het ongeval gebeurde rond 19:10 uur zondagavond. Wonder boven wonder raakte het driejarige jongetje niet levensbedreigend gewond. Het kind is naar het ziekenhuis gebracht en zal daar naar alle waarschijnlijkheid voorlopig nog verblijven.

De rode Ferrari reed in de richting van Nürnberg. Volgens verschillende getuigen zou de Ferrari met hoge snelheid gereden hebben over de rechter rijstrook. Ter hoogte van Aschaffenburg verloor de 42-jarige chauffeur de controle over zijn auto en botste bovenop een vrachtwagen.

De vrachtwagen reed op dat moment eveneens over de rechter rijstrook. Door de klap reed de vrachtwagen in de vangrail en kwam in tegengestelde richting tot stilstand. De 56-jarige vrachtwagenchauffeur moest eveneens opgenomen worden in het ziekenhuis met verwondingen.

Een passerende ambulance uit Oostenrijk heeft direct eerste hulp verleend. helaas kwam alle hulp te laat voor de 42-jarige Ferrari-chauffeur uit Aschaffenburg. Hij stierf ter plaatse aan zijn verwondingen.

Een zwangere vrouw die het ongeval zag gebeuren verkeerde in shock na het ongeval en moest eveneens in het ziekenhuis worden opgenomen.

De A3 was lange tijd afgesloten voor het verkeer.

Voor foto's van dit ernstige ongeval klikt u hier.