Clicky


Vestiging Worktrans en Workbus Roosendaal geopend

Vestiging Worktrans en Workbus Roosendaal geopend
05-03-2015 19:30 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROOSENDAAL - Op woensdag 4 maart jongstleden is aan de Borchwerf 14 in Roosendaal de zevende vestiging van Worktrans en Workbus Uitzendbureau geopend. In aanwezigheid van vele vrachtwagenchauffeurs, buschauffeurs en transportbedrijven werd met de net van de Dakar Rally teruggekeerde Ginaf Rally Power Truck de vestiging feestelijke geopend.

Vanaf 14:00 uur werden de gasten verwelkomd en getrakteerd op een actieve middag. De Overkoepelende Stichting Chauffeursactiviteiten verzorgde die middag een lezing en praktijkmiddag ‘spiegels afstellen’. Met dank aan de lokale truckdealers Bluekens (Volvo en Renault), Tilburg Bastianen (DAF) en transportopleider Willem Verboon konden de aanwezigen de allernieuwste trekkers bezichtigen op het naastgelegen terrein van Van Uden Logistiek.

Mooie start

“Het is fantastisch om te zien dat zoveel partijen uit de branche willen meewerken aan deze Open Dag en daarmee onze feestelijke opening in Roosendaal opluisteren”, aldus een zeer tevreden vestigingsmanager Cees van Vessem. “Dit is een mooie start van onze vestiging in Roosendaal!”

Worktrans en Workbus Uitzendbureau zijn onderdeel van Worktrans Uitzendgroep en beide bedrijven richten zich respectievelijk op de sector transport en logistiek en personenvervoer. Met in totaal 7 vestigingen in Nederland behoort de groep bedrijven tot de grotere, gespecialiseerde uitzendbureaus in de branche. Worktrans is sinds 2006 sponsor van het Ginaf Rally Power Team.