Clicky


Gezin met vijf kinderen uit Doorwerth vermist

Gezin met vijf kinderen uit Doorwerth vermist
09-03-2015 13:22 | Binnenland | auteur De Redactie

DOORWERTH - De politie zoekt maandag naar een gezin met vijf kinderen uit het Gelderse Doorwerth. De omgeving van hun woning aan de Johanniterweg is maandagmiddag afgezet. Agenten doorzoeken de woning en de omgeving.

Zondag kwamen signalen bij de politie binnen dat het gezin wordt vermist. Duikers hebben zondag al in de Rijn gezocht, ter hoogte van Renkum naast de snelweg A50. Doorwerth hoort bij de gemeente Renkum. Mogelijk volgt een tweede duikactie in de Rijn, zei een woordvoerder van de politie maandag.

Het lijkt erop dat het gezin met de auto is vertrokken. Zondagavond deed de politie via Burgernet een oproep om uit te kijken naar de auto met daarin een man, een vrouw en vijf kinderen in de omgeving van de Johanniterweg, maar dat had geen resultaat.

Maandag onderzoekt de politie opnieuw diverse scenario's, aldus een politiewoordvoerder. Hij kon nog niets zeggen over de reden dat er met grote inzet wordt gezocht. Van de familie met jonge kinderen was tot maandagmiddag nog geen spoor opgedoken. (Novum)