Clicky


Agrifirm Plant plaatst sectorpromotie op vrachtwagens

Agrifirm Plant plaatst sectorpromotie op vrachtwagens
12-03-2015 11:12 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

APELDOORN - Ter ondersteuning en promotie van haar leden en de agrarische sector in het algemeen, plaatst Agrifirm op de vrachtwagens foto’s van de prachtige kwaliteitsproducten die door de Nederlandse telers en veehouders worden geproduceerd. In maart gaan voor Agrifirm Plant zes nieuwe opleggers, voorzien van deze sectorpromotie de weg op.

Trots op agrarische sector delen met breed publiek

Nederlandse akkerbouwers, tuinders en veehouders zijn ‘topsporters’ op het gebied van hoogwaardige voedselproductie en sierteelt. Wereldwijd is de Nederlandse agrarische sector toonaangevend als het gaat om duurzaamheid, innovatie en productiviteit.

“Agrifirm is trots op de prestaties van telers en veehouders en die trots willen we graag delen en uitstralen”, vertelt Vincent Roelofs, adjunct directeur van Agrifirm Plant.

“Heel Nederland mag hier trots op zijn en daarom plaatsen we op onze vrachtwagens afbeeldingen van de prachtige kwaliteitsproducten die onze leden produceren. Miljoenen mensen in binnen- en buitenland genieten dagelijks van deze producten die mogelijk gemaakt worden door onze veehouders en telers.” 

Mede mogelijk maken

Het plaatsen van sectorpromotie op de vrachtwagens is onderdeel van de campagne ‘mede mogelijk maken’ die Agrifirm in 2014 is gestart.

Vrachtwagens

Agrifirm Plant brengt in maart zes opleggers met sectorpromotie op de weg. De eerste oplegger is onderdeel van een compleet nieuwe combinatie van transporteur Nabek. Zowel de vrachtwagen als de meeneemheftruck zijn voorzien van de nieuwste technieken die zorgen voor een laag brandstofverbruik en een fors lager geluidsniveau, zodat ook op transportgebied op de meest duurzame manier gewerkt wordt.

“De Agrifirm vrachtwagens zijn veel op de Nederlandse wegen te zien en met deze sectorpromotie willen we onze trots op de Nederlandse veehouders en telers graag delen met heel Nederland”, aldus Roelofs.