Clicky


Vrachtwagenchauffeur: 'onweerstaanbare drang meisjes aan te rijden'

Vrachtwagenchauffeur: 'onweerstaanbare drang meisjes aan te rijden'
17-03-2015 11:10 | België | auteur De Redactie

DENDERMONDE - Een 45-jarige vrachtwagenchauffeur staat in ­het Belgische Dendermonde voor de rechter omdat hij ­opzettelijk jonge meisjes en ­vrouwen heeft aangereden. "Ik voelde steeds een onweerstaanbare drang om ze 'aan te tikken'", ­verklaarde Gino T. tijdens het onderzoek. Hij maakte zeker vijf slachtoffers, meldt het Belgische Dagblad 'Het Laatste Nieuws'.

De rechter wil de man eerst psychisch onderzoeken omdat ze de ongevallen en zijn bekentenis wel erg opmerkelijk vindt. De man werd in eerste instantie ontoerekeningsvatbaar verklaard maar de man heeft een strafrechterlijk verleden met zedenfeiten en de rechter vindt verder onderzoek noodzakelijk.

De 45-jarige T is afkomstig uit het Belgische Temse en werd in september vorig jaar opgepakt nadat hij in enkele dagen tijd vijf slachtoffers had gemaakt.

Tijdens het onderzoek kwamen nog twee vergelijkbare feiten uit 2014 en enkele ongevallen uit 2010 aan het licht. Uiteindelijk gaf de vracht­wagenchauffeur toe dat hij "de drang voelt om meisjes en vrouwen aan te ­rijden".

Gino T. zit lopende het onderzoek vast.