Clicky


Uitzendbureau Flex-in laat deel wagenpark veilen

Uitzendbureau Flex-in laat deel wagenpark veilen
25-03-2015 10:18 | Transport | auteur Marcel van der Voort

BREDA - Uitzendbureau Flex-in met vestigingen in onder andere Breda en Aalsmeer heeft 20 oldtimer vrachtwagens en opleggers via Troostwijk Veilingen te koop aangeboden. Het gaat om materieel dat onder andere werd gebruikt voor promotiedoeleinden.

Bij het veilinghuis zijn ze in hun nopjes met de collectie en naar verwachting gaan de wagens veel geld opleveren. Op vrijdag 10 april is er een kijkdag, aan de Phileas Foggstraat 28 in Emmen. Die is vanaf 10.00 uur. Bieden kan via het internet bij Troostwijk Veilingen. Dat mag tot maandag 13 april 14.00 uur.

Uitschrijving

Vrijwel gelijktijdig is de registratie van uitzendbureau Flex-in Logistics Breda uit het Register Normering Arbeid gehaald. Er is afgelopen dinsdag een brief naar de onderneming gestuurd waarin dat wordt bevestigd.

“Het gaat om een beëindiging op verzoek van de onderneming zelf”, verduidelijkt woordvoerder Barbette van de SNA in Tilburg.

Bestuurder Henry Stroek van CNV Vakmensen: “In de praktijk mag uitzendbureau Flex-in Logistics Breda gewoon werken. Het is wel zo dat eventuele klanten van de onderneming die zich heeft uitgeschreven, zelf aansprakelijk zijn als een opdracht mis gaat.”

Niels Blanken reageert

Transport Online heeft woensdagochtend gesproken met onderdirecteur Niels Blanken. Hij legt uit waarom er een veiling van het materieel is. “Dat is vanwege de beëindiging van onze beursactiviteiten. Wij hebben voldoende naamsbekendheid. Dit is een hobby van mijn vader (Eit, red) en die zit tegen zijn pensioen aan. Dus hebben wij besloten die wagens te verkopen.”

Over het uitschrijven van uitzendbureau Flex-in Logistics Breda in de Register Normering Arbeid zegt hij: “Wij hebben alles onder de Flex-in Holding BV gehangen. Eerst waren er aparte bv’s met eigen boekhouding en dergelijke. Dit is uit kostenbesparing.”

“Alle medewerkers zitten in Flex-in Uitzendgroep BV. Ook de buitenlandse werknemers”, voegt hij er nog aan toe.