Clicky


Nieuwe directeur en vernieuwd wagenpark voor Transport van Overveld BV

Nieuwe directeur en vernieuwd wagenpark voor Transport van Overveld BV
23-04-2015 14:01 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ETTEN-LEUR - Transport van Overveld bv uit Etten-Leur heeft Johan Cuijten aangesteld als algemeen directeur. Cuijten heeft hiervoor gewerkt bij Bakker Logistiek Groep Zeewolde op de vestiging Tilburg. Hiervoor was hij 17 jaar werkzaam bij Huybregts Groep Tilburg.

Een verdere uitbreiding van de services van Transport van Overveld naar Spanje zal een van de speerpunten worden, waarbij de focus naast het normale groupage en ftl-verkeer ook op intermodaal en vervoer van kleine zendingen en pakketten zal liggen. Ook het zogenaamde postiljon-systeem, waarmee zendingen binnen 24 uur in Barcelona en 36 in Madrid zijn wordt verder doorgezet.

Vernieuwd wagenpark

Transport van Overveld heeft het wagenpark onlangs uitgebreid met diverse nieuwe trucks en combi's. Hiermee blijft het wagenpark voldoen aan de hoogste eisen. Voor het intermodaal verkeer beschikt Transport van Overveld over 45ft containers. De nieuwste aanwinst betreffen een drietal combi’s van Volvo, waarbij er één met plywood opbouw en twee in tautliner uitvoering zijn opgeleverd.

Transport van Overveld is gespecialiseerd in transporten van en naar Spanje, Portugal en Frankrijk. Met vestigingen in Etten-Leur en Lasarte bij San Sebastian en diverse steunpunten in Spanje en Portugal zijn zij in staat een totaaloplossing te bieden voor klanten. Zij voeren dit uit voor alle mogelijke productgroepen, zoals Hightech, automotive, temperatuurgecontroleerd, lengtegoederen, machines en kleding.