Clicky


Thermotraffic breidt uit naar farmaceutische industrie

Thermotraffic breidt uit naar farmaceutische industrie
28-04-2015 16:10 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

VERSMOLD (D) - Thermotraffic breidt haar temperatuurgecontroleerde vrachten uit naar de farmaceutische industrie. Ze richten zich daarmee op klantendie op zoek zijn naar snelle, kosteneffectieve, veilige en betrouwbare transportoplossingen. Voorlopig worden de farmaceutische producten, die bij een temperatuur van + 2 / + 8 ° C vervoerd worden of bij een temperatuur + 15 / + 25 ˚C, twee keer per week vervoerd naar een magazijn in Amsterdam.

"In de komende jaren verwachten we een grote vraag naar temperatuurgecontroleerde groupagevracht, vanuit de farmaceutische industrie. Door het toevoegen van regulier verkeer naar Nederland, versterken we onze marktpositie voor geconditioneerd vervoer van farmaceutische producten in Europa verder", aldus Falko Thomas, managing director van Thermotraffic GmbH.



Na levering aan het distributiecentrum in Nederland worden de producten onmiddellijk verspreid via een wijdverbreid distributienetwerk aan groothandels, ziekenhuizen of apotheken. Leveringen aan ontvangers vinden in het algemeen plaats binnen 24 uur na aankomst in het centrum. Het groupage goederenvervoer is geschikt vooral voor kleine leveringen van één tot vijf europallets.

Thermotraffic's Pharma Competence Center organiseert het hele logistieke proces om erop toe te zien dat de producten worden verwerkt volgens de BBP-richtlijn en op tijd worden geleverd. Door het continu registreren van de temperatuur, besteedt Thermotraffic bijzondere aandacht aan een gesloten koelketen.