Clicky


Mogelijk hinder op A65 bij Berkel-Enschot door werkzaamheden

Mogelijk hinder op A65 bij Berkel-Enschot door werkzaamheden
08-06-2015 09:34 | Wegwerkzaamheden | auteur Tine van Knijff- van Hijum

BERKEL-ENSCHOT - Van vandaag, maandag 8 juni, tot en met donderdag 11 juni wordt onderhoud uitgevoerd aan het viaduct van de A65 ter hoogte van Berkel-Enschot. Tijdens deze werkzaamheden is de Heukelomseweg in Berkel-Enschot gefaseerd afgesloten voor al het autoverkeer. Er is een kleine kans op verkeershinder en daarom zijn er omleidingen ingesteld om de hinder te beperken, meldt de Verkeersinformatiedienst (VID).

Van vanavond negen uur tot morgenochtend vijf uur wordt het verkeer vanuit Tilburg op de A65 richting Berkel-Enschot omgeleid over de N65 richting Den Bosch. Van dinsdag 9 juni negen uur 's avonds tot woensdag 10 juni vijf uur 's ochtends wordt het verkeer vanuit Berkel-Enschot richting Den Bosch omgeleid over de Bosscheweg.

Van woensdagavond 10 juni negen uur tot donderdagochtend 11 juni vijf uur is er op de Heukelomseweg in beide richtingen één rijstrook beschikbaar. Dan is omrijden niet echt nodig, tenzij er file ontstaat.

De onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.