Clicky


Kerry Logistics opent nieuw kantoor in Portugal

Kerry Logistics opent nieuw kantoor in Portugal
11-06-2015 13:21 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

LONDON - Kerry Logistics heeft een nieuw kantoor geopend in Portugal, als onderdeel van de expansieplannen in Europa. General manager Mário Silva wordt directeur van Kerry Logistics Portugal. Het nieuwe hoofdkantoor is gevestigd in Porto, de tweede grootste stad van Portugal en één van de belangrijkste industriële centra van het zuidwesten van Europa.
 
"Portugal is een spannende markt en een internationale gateway voor drie continenten, we zijn blij dat we hier een vestiging hebben kunnen openen", zei Silva. "Ons nieuwe kantoor zal ons bestaande netwerk van goederenvervoer in Europa verbeteren, terwijl het onze klanten een nog grotere toegang geeft tot de markten in Afrika en Zuid-Amerika, en in het bijzonder Brazilië."

Sterke groeiende vraag
 
Het nieuwe kantoor is onderdeel van de strategie van de logistieke dienstverlener om zijn aanwezigheid en netwerk op het hele Europese continent verder op te bouwen.  "Het was een natuurlijke beslissing voor ons om uit te breiden in een regio waar we een sterke en groeiende vraag naar gediversifieerde logistieke diensten hebben."
 
"We hebben een ervaren en bekwaam team aangeworven om ons nieuwe Portugal kantoor te beheren terwijl we kijken naar nieuwe sectoren en regio's, met het oog op een betere ondersteuning van diverse supply chain behoeften van onze klanten."

Drie luchthavens
 
Kerry Logistics Portugal verzorgt expeditie-oplossingen door middel van lucht-, zee- en goederenvervoer over de weg, samen met zee-lucht-diensten, opslag en distributie, verzekeringen en risicomanagement, en douane-makelaardij. Portugal wordt bediend door drie internationale luchthavens, gelegen in de buurt van Lissabon, Porto en Faro, en havens in Porto (Leixões) en Lissabon, Sines (Deep Waters Port).
 
Kerry Logistics Services bedient een breed scala van industrieën, waaronder de farmaceutische industrie, fast-moving-consumer-goods (FMCG), industriële en mode en lifestyle producten. Met de nieuwe vestiging erbij is Kerry Logistics nu actief in veertig landen en gebieden wereldwijd.