Clicky


VDR Vastgoed ontwikkelt hoogwaardig logistiek centrum op XL Businesspark Twente

VDR Vastgoed ontwikkelt hoogwaardig logistiek centrum op XL Businesspark Twente
24-06-2015 10:29 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

DEVENTER - VDR Vastgoed heeft een plan ontwikkeld voor een hoogwaardig logistiek centrum op XL Businesspark Twente en gaat nu actief op zoek naar een eindgebruiker. Jan Geerdink, directeur van XL Businesspark Twente, en Ronald Tol, directeur van VDR Vastgoed, ondertekenden maandag 22 juni een optieovereenkomst voor een kavel van circa drie hectare.

Het Deventer bedrijf profileert XL Businesspark Twente als ideale vestigingslocatie voor onder andere logistieke dienstverleners.

Ligging

“Dit bedrijvenpark ligt aan de A1 en de A35 en bovendien direct naast de containerterminal aan het Twentekanaal. Ideaal voor op- en overslag van goederen, met een rechtstreeks verbinding met de havens van Rotterdam. Wij geloven in XL Businesspark Twente. De ligging is perfect, zeker voor logistieke dienstverleners”, zegt Tol. 

Logistiek centrum

VDR Vastgoed ontwikkelde een plan voor een hoogwaardig logistiek centrum. Tol: “Het XL Businesspark Twente is speciaal ingericht op bedrijven die veel ruimte nodig hebben. Het gebouw dat we hebben ontwikkeld is bestemd voor een logistiek bedrijf, bijvoorbeeld een voorraadhoudend bedrijf. Het wordt in ieder geval een universeel gebouw dat voor meerdere partijen geschikt is, waardoor het toekomstbestendig en duurzaam is.”

Eindgebruikers

VDR Vastgoed start op korte termijn met de promotie en acquisitie van de kavel op XL Businesspark Twente. Zodra de eindgebruiker bekend is, kan er snel gestart worden met bouwen. Veel vergunningstechnische zaken zijn op voorhand al afgestemd tussen de Gemeente Almelo en VDR Vastgoed.

Vertrouwen

Door het ondertekenen van deze optieovereenkomst spreekt VDR Vastgoed haar vertrouwen uit in  Twente als de ideale vestigingslocatie voor de logistieke bedrijven van de toekomst. Samen met Port of Twente en XL Businesspark Twente zet de projectontwikkelaar de regio verder op de kaart.