Clicky


DB Schenker: Passie voor groene logistiek op jubileumeditie Transport & Logistics

DB Schenker: Passie voor groene logistiek op jubileumeditie Transport & Logistics
18-09-2015 13:25 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ANTWERPEN - Ook dit jaar is logistiek dienstverlener Schenker nv prominent aanwezig op de grootste logistieke vakbeurs in de Benelux, Transport & Logistics. De tiende editie heeft als thema ‘Passion for Logistics’. DB Schenker voegt daar met graagte zijn grootste passie aan toe: duurzaamheid.

Onder het motto ‘for people, for markets, for tomorrow’ kunnen bezoekers kennismaken met de wereldwijde industriespecifieke en milieuvriendelijke transportmogelijkheden van DB Schenker. Speciale aandacht gaat hierbij naar China Rail, de dedicated spoordienst die de snelheid van het vliegtuig op ecologische wijze verzoent met het kostenefficiënte zeeschip.

“Ons salesteam zal de bezoekers aan onze stand graag informeren over de mogelijkheden die DB Schenker te bieden heeft en hen een strategisch voordeel kunnen opleveren in het wereldwijd beheersen van hun goederenketen”, beklemtoont Ulrich Pütz, managing director Schenker nv.

De beurs in Antwerpen is tevens het ideale moment om klanten, leveranciers en geïnteresseerde bezoekers te laten kennismaken met de nieuwste e-Schenkerfeatures: het paperless ondersteunen van de wereldwijde goederenstromen.

“Begin dit jaar heeft DB Schenker Logistics alle transportoverschrijdende diensten gebundeld in een nieuw online platform. Dit portaal verbindt alle nationale dochterondernemingen en businesspartners in 130 landen wereldwijd via één systeem, waardoor alle data over het verloop alle modi centraal beschikbaar zijn”, vertelt Walter Devalck, Head of IT Projects bij Schenker nv.

Potentiële werknemers kunnen zich informeren over de veelzijdige doorgroeimogelijkheden en het rijke palet aan interessante werkervaringen.

“De beurs biedt ons het perfecte platform om kennis te maken met de interessante tewerkstellingsmogelijkheden bij DB Schenker”, aldus Jan Dedecker, hr-director bij Schenker nv. “Bij een wereldwijde organisatie als DB Schenker zijn er altijd opportuniteiten voor een interessante carrièremove.”

Transport & Logistics wordt gehouden in het Antwerp Expo van 22 t/m 24 september.