Clicky


TNT neemt nieuwbouw Eindhoven in gebruik

TNT neemt nieuwbouw Eindhoven in gebruik
22-09-2015 14:01 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [CE]

EINDHOVEN - Tien Maanden na de start van de bouw nam TNT op 18 september 2015 haar nieuwe depot aan de Achtseweg Noord officieel in gebruik. Staf Depla, Wethouder van Werk, Economie en Beroepsonderwijs van de gemeente Eindhoven, verrichtte samen met TNT Benelux Managing Director Erik Uljee en Depot Manager Edwin Vermeer de openingshandeling.

Het depot in Eindhoven heeft een oppervlakte van 6350 m2 en beschikt over 105 docks, waarvan 52 voor vrachtwagens. Het is gebouwd met de mogelijkheid busjes tot aan de sorteerband te rijden wat het aantal manuele handelingen reduceert en de efficiëntie verhoogt. Het depot beschikt over een state of the art sorteersysteem met een capaciteit van 3500 pakketten per uur.

Het depot is daarnaast duurzaam gebouwd en heeft een Excellente certificering.

Erik Uljee, Managing Director TNT Benelux, “Dit depot stelt ons in staat klanten een laat afhaal tijdstip te bieden in combinatie met een hoge betrouwbaarheid. Naast de afvoer via onze reguliere road en air connecties, rijden we vanwege de grote volumes ook rechtstreeks op grote markten als Frankrijk en de UK.”