Clicky


Zondag 27 september eerste Truck Tour in s-Hertogenbosch

Zondag 27 september eerste Truck Tour in s-Hertogenbosch
23-09-2015 11:07 | Opmerkelijk | auteur Redactie [CE]

's-HERTOGENBOSCH - Op zondag 27 september is er voor het eerst een Truck Tour in ’s-Hertogenbosch. Deze is voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. De Afvalstoffendienst van gemeente ’s-Hertogenbosch organiseert de toertocht. In totaal rijden 55 cliёnten van Cello mee met 40 vuilniswagens. Met de tocht willen de vuilnismannen de cliёnten een dag om nooit te vergeten bezorgen. De Truck Tour start om 14.00 uur en duurt zo’n twee uur.

De Truck Tour begint op het terrein van Cello, locatie De Binckhorst, in Rosmalen. Vanuit De Binckhorst rijden de wagens dwars door Rosmalen. Via de Bruistensingel gaan ze naar de Lagelandstraat en dan via de Oostwal naar de Hekellaan. Verder gaat de route via de Zuidwal, de Spinhuiswal, de Parklaan en het Wilhelminaplein (Heetmanplein). Bij het Jeroen Boschziekenhuis draaien de vuilniswagens de Randweg op. Ze rijden verder via de Magistratenlaan naar Orthen. Daarna via de Maaspoortweg en de Harendonkweg de snelweg op en terug naar De Binckhorst.

Gemeente ’s-Hertogenbosch zet 10 verkeersregelaars in. Zo kan de colonne op een veilige manier de route rijden.

Aan de Truck Tour werken vrijwillig de medewerkers van de Afvalstoffendienst, Cello, JABO Bedrijfskleding, De Kledingcalculator, Start People en Twins Bedrijfscatering mee.