Clicky


Vrouw om het leven gekomen na aanrijding met vrachtwagen op A73

Vrouw om het leven gekomen na aanrijding met vrachtwagen op A73
29-09-2015 12:58 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

CUIJK - Een vrouw uit Nijmegen kwam dinsdagmiddag om het leven toen zij op de A73 door een vrachtwagen werd aangereden. De vrouw maakte vermoedelijk zelf een einde aan haar leven, meldt de politie.

Volgens getuigen zou de vrouw plotseling vanaf de vluchtstrook de weg op zijn gelopen. De politie heeft voldoende aanwijzingen te vermoeden dat zij zelf het besluit nam uit het leven te stappen.

In de file die na dit ongeval ontstond gebeurden nog enkele aanrijdingen. Terhoogte van Haps reed een personenauto achterop een vrachtwagen, waardoor de bestuurder bekneld raakte. Hij werd uit de auto bevrijd en met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Weer verderop in de file bij Boxmeer moest een bestuurder uit de auto worden geknipt in verband met nekletsel. In de lange file kwamen daarna nog op drie locaties auto’s met elkaar in botsing, waarbij enkele mensen lichtgewond raakten.  

Door de lange files op zowel de A73 als de aansluitende A77 ontstond veel vertraging voor verkeer dat richting Nijmegen reed. Pas in de loop van de middag was de rijbaan weer vrij.