Clicky


Platinum Equity koopt grootste vrachtafhandelaar ter wereld Worldwide Flight Services

Platinum Equity koopt grootste vrachtafhandelaar ter wereld Worldwide Flight Services
02-10-2015 11:26 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie [CE]

Parijs – Platinum Equity heeft Worldwide Flight Services gekocht. Dat maakte Platinum Equity vandaag bekend. WFS is de grootste vrachtafhandelaar ter wereld. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Platinum Equity is een wereldwijd investeringsfonds dat zoekt naar bedrijven die kunnen profiteren van het netwerk van Platinum.
Bastian Lueken is het hoofd van het Europese investeringsteam van Platinum Equity. Hij is tevreden met de aankoop. “Wij kijken vooruit naar de samenwerking”

WFS werkt op meer dan 145 grote vliegvelden in meer dan 22 landen op vijf continenten. Daar worden 300 luchtvaartmaatschappijen gediend. Dat komt neer op vier miljoen ton aan vracht en vijftig miljoen passagiers per jaar.

 De voorzitter, directeur en CEO van WFS Olivier Bijaoui is trots. “Het is een mooie dag voor WFS. Het is het best mogelijke nieuws voor onze klanten en medewerkers in de hele wereld. Het is het begin van een nieuw hoofdstuk en met de hulp van Equity kunnen we nog groter worden en nieuwe markten ontdekken.”