Clicky


Volga-Dnepr vergroot aandeel Russische logistiekbranche

Volga-Dnepr vergroot aandeel Russische logistiekbranche
02-10-2015 13:59 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie [CE]

JAKOETSK – Volga-Dnepr heeft 190 ton aan materiaal verscheept voor een project van Telekom-Zapad in het Oost-Russische Jakoetsk.  Hiermee laat het bedrijf zien dat het ook de logistieke markt in Rusland over wil nemen.

De samenwerking tussen Volga-Dnepr en Telekom-Zapad begon met een vracht van 230 kilogram aan kabels, ook naar Jakoetsk. Dit is vervoerd met een vliegtuig, vrachtwagens en treinen. Volga-Dnepr leverde naast het vervoer ook opslagruimtes en verzekeringen. Het transportbedrijf heeft al meer dan de omtrek van de aarde aan kilometers afgelegd voor het telecombedrijf: 71.000 kilometer.

Georgiy Shklyanik is directeur van de logstiekafdeling van Volga-Dnepr, hij zegt dat de klant tevreden was. “Na de eerste levering zijn ze bij ons teruggekomen. Daarna hebben wij nog meer voor ze vervoerd. We zien een groeiend aantal bedrijven dat gebruik wil maken van onze logistieke service.”

Volga-Dnepr begon in 2014 een logistieke afdeling als onderdeel van het bedrijfsplan om het bedrijf te laten evolueren. Het bedrijf leert logistieke services aan eigen vervoer, maar ook aan derden. Momenteel hebben ze meer dan honderd klanten.