Clicky


Zes nieuwe DAF FT XF.440 voor Maters

Zes nieuwe DAF FT XF.440 voor Maters
08-10-2015 16:57 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HUISSEN - Donderdgamiddag is deze DAF FT XF.440 Space Cab afgeleverd aan Maters in Huissen. Deze trekker maakt onderdeel uit van een serie van zes aangekochte DAF’s.

Een mooie order voor Bakker Bedrijfswagens aangezien er al geruime tijd geen DAF’s meer geleverd zijn aan Maters. Dit is dan ook iets om trots op te zijn! Een goede service partner, één die kwaliteit levert en dus kennis in huis heeft. Dit zijn enkele punten die de firma Maters hoog in het vaandel had staan bij een betreffende leverancier.

Maters Huissen bv is een gerenommeerd transportbedrijf en biedt een breed scala aan nationale en internationale transportdiensten. Of het nu gaat om droog of geconditioneerde lading of het vervoeren van een deelvrachtlading, Maters heeft altijd de passende transportvorm. Beton transport, glastransport, bouwtransport, geconditioneerd transport, huiftransport en/of op-overslag zijn enkele van de diensten die zij aanbieden.

Met hun uitgebreide wagenpark kunnen zij u volledig van dienst zijn. Voor bouwlogistiek van betonelementen, stenen, vensterglas of andere bouwmaterialen met gesloten of open wagens beiden zij vele mogelijkheden. Maters bestaat al sinds 1889. Transporteren zit de familie Maters in het bloed. Toen ze begin 19e eeuw als Hugenoten in Nederland kwamen, werkten ze als voerlui. Ze reden toen zand en grind voor de dijkenbouwers. Waar langs Waal of Rijn gewerkt werd, daar waren de Maters te vinden.

Met een wagenpark van ruim 90 eenheden is het aandeel DAF gaan groeien. Door de nieuwe DAF euro 6 voertuigen in combinatie met het ‘’silent pakket’’ en de vernieuwde MX11 motor zag de firma Maters weer de mogelijkheid om het aandeel DAF in hun wagenpark te laten stijgen. Deze DAF is onder andere voorzien van adaptive cruise control, lane departure warning, aslastbewaking, luxe stoel, eco rol en een AS- tronic versnellingsbak.  Met de kenmerkende Maters huisstijl is deze DAF helemaal af.