Clicky


MAX komt met kersteditie Heel Holland Bakt

MAX komt met kersteditie Heel Holland Bakt
03-11-2015 14:12 | Showbizz | auteur Redactie [FE]

BAARN (ANP) - Deelnemers van Heel Holland Bakt strijden binnenkort om de titel Beste Kerstbakker van Nederland. De speciale editie Heel Holland Bakt met Kerst begint op 16 december, maakte Omroep MAX dinsdag bekend bij de presentatie van de winterprogrammering op Paleis Soestdijk.

Deelnemers uit de drie seizoenen die op de tweede, derde en vierde plaats eindigden, dingen in drie uitzendingen mee om de titel. Het programma is op de woensdagavonden te zien om 20.30 uur bij NPO 1. Heel Holland Bakt was ook afgelopen seizoen weer een kijkcijferhit. Bijna 3 miljoen mensen zagen vorige week Sarena het bakprogramma winnen.

MAX komt in het nieuwe jaar met een vervolg van Dokter Deen (vanaf 4 januari) en Heer & Meester (vanaf 28 januari). In beide dramaseries, te zien op NPO 1, komen nieuwe personages voorbij. Zo spelen Bram van der Vlugt en Abbey Hoes in Dokter Deen en is Heer & Meester een nieuw hoofdpersonage rijker in de persoon van Sophie van Winden.

Nieuw is het programma Nooit Meer Alleen, waarin Martine van Os een jaar lang vijf eenzame ouderen volgt die strijden tegen het alleen zijn. De eerste opnames begonnen vorig jaar met kerst. Vanaf 30 november is het programma op maandag en dinsdag te zien bij NPO 1.

Verder werd bekend dat de middagprogramma's Tijd voor MAX en Hallo Nederland per januari in een vernieuwd jasje verhuizen van NPO 2 naar NPO 1. Tijd voor MAX krijgt er bovendien een radioversie bij, elke werkdag tussen 18.00 en 20.00 uur op NPO Radio 5.